Alice en Dick van Tilburg

Dick & Alice van Tilburg

Dick is de directeur en sinds zijn jeugd werkzaam binnen het bedrijf. Hij is de drijvende innovatieve kracht binnen het bedrijf en heeft de algehele leiding. Alice is in 2007 het team komen versterken en is eindverantwoordelijk voor alle financiële en administratieve processen.

”Ons sleutelwoord is samenwerking. Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen.”

Karin

Karin

Karin werkt sinds 2014 bij De Kubbe. Ze is een bekend gezicht op de weegbrug. Karin houdt zich bezig met de gehele pootaardappeladministratie van ontvangst t/m uitgaand naar de teler toe. Zij is bevlogen in het beheersysteem en track&trace. En de facturatie is bij haar in goede handen.

“Ik haal veel voldoening uit de hectiek en dynamiek van het afleveren van de pootaardappelen. De weegbrug en alle handelingen daarbij zijn mijn expertise.”

Johan

Johan

Johan is bedrijfsleider van De Kubbe Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse sturing binnen het bedrijf. Johan vindt bewaking en kwaliteit van de producten en het naleven van het hygiëneprotocol op een gedeelde nummer één staan.

”In de hectische periode, binnen een gezellig en hard werkend team, de klus met elkaar klaren geeft mij steeds weer een enorme drive. Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Yvonne

Yvonne

Yvonne heeft de nodige ervaring op administratief gebied en werkt sinds januari 2019 bij ons. Yvonne houdt zich bezig met alle administratieve processen, beheersysteem, track&trace en de financiële administratie.

”Ik haal elke dag weer voldoening uit mijn werk. Belangrijk vind ik de afwisseling, uitdaging en de goede sfeer binnen ons bedrijf.”

Koen

Koen

Koen werkt sinds november 2018  als algemeen medewerker binnen De Kubbe. Hij houdt zich o.a. bezig met het ontvangen en afleveren van onze producten. Koen is een hardwerkende en positieve kracht, die door zijn inzet en leergierigheid een waardevolle bijdrage levert.

”Ik vind het belangrijk om met een goed team in een prettige en opgeruimde werkomgeving samen te werken.”

Jannick

Jannick

Jannick werkt sinds januari 2021 als algemeen medewerker bij De Kubbe. Jannick is een hardwerkende kracht. Heeft het liefst veel werk en het mag lekker druk zijn. Kistenwassen is zijn hobby.

Corne

Corne

Corne werkt sinds november 2022 als medewerker bij de Kubbe. Corne heeft zijn zaterdagwerk omgezet in een full time baan. Zelf zegt hij met een knipoog; vegen is leven. Netheid en teamspeler zijn kenmerken van hem.