Sponsoring

Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor onze omgeving. Wij sponsoren een aantal lokale initiatieven.

 

Lion of the Proms

Lions Club Flevoland is een serviceclub. Sinds haar bestaan ontplooit deze club diverse initiatieven die ondersteunend zijn aan haar credo “We serve”. Vanaf 2011 organiseren zij onder andere in De Meerpaal in dit kader het muzikale evenement ‘Lions of the proms’ waarvan de opbrengst ten goede komt aan een goed doel.

B.A.S. Basketball

B.A.S. Basketball is de basketball vereniging uit Biddinghuizen. Wij vinden sporten onder de jeugd belangrijk. Juist daarom zijn wij sponsor van de tenues.

Cultus Inn

De Cultus INN is het clubgebouw van de afdeling Dronten van Jongeren 19NU. Jongeren 19Nu organiseren allerlei activiteiten voor hun leden.

De Scharrelberg

De Scharrelberg

Eén van de rijkdommen van Biddinghuizen is Dierenpark de Scharrelberg. Het dierenpark ligt aan de rand van het bos in de noordwesthoek van het dorp en is prachtig gelegen aan het water.

Het dierenrijk van de Scharrelberg bestaat uit schapen, geiten, kippen, konijnen, nandoe’s, hertjes, pauwen, een pony, walibi’s en nog vele andere diersoorten. Vele Biddinghuizenaren lopen hier het dagelijkse rondje met de hond en geven de dieren oud brood of aardappelschillen, of de wekelijkse wandeling, hardlooprondje enzovoort. Het wandelpad van Biddinghuizen loopt ook rondom het dierenpark.