Opslag en overslag van pootaardappelen

Voor opslag en overslag van aardappelen hebben we verschillende mogelijkheden. Voor opslag en bewaring van pootaardappelen beschikken wij over geavanceerde opslagruimten met mechanische koeling. De beschikbare capaciteit bedraagt 18.000 ton in kisten. 

 

Volgen van protocol

Volgens de regels van het protocol controleren we alle aardappelen die binnen komen. Indien nodig voeren we monsters uit. Vervolgens gaan de aardappelen in kisten en iedere kist wordt gescand. Voor het laden, lossen en inschuren van de machines hebben we moderne, productvriendelijke machines.

 

Afleveren van pootgoed

Pootaardappelen leveren we los, in kisten of in bigbags. Elke vracht die ons erf  verlaat krijgt een NAK-certificaat en weegbon mee. Alle verzendinformatie wordt ook digitaal vastgelegd en via e-mail verstuurd.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor op- en overslag van pootaardappelen? Neem dan contact met ons op via 0321 331 632 of vul ons contactformulier in.

12.450 voetbalvelden

12.450 voetbalvelden

De hoeveelheid pootaardappelen die er in een jaar bij ons doorheen gaat is goed voor het beplanten van 12.450 voetbalvelden.